0769 615 737

Wingwave Coaching

Ce probleme ai întâmpinat în viață care te-au făcut să cauți soluții pentru a te simți mai bine?

Simți că nu mai poți face față emoțiilor negative precum frica, îngrijorarea sau stresul care te copleșesc? Poți face ceva în acest sens și merită să încerci.

Metoda de coaching Wingwave este o abordare inovatoare și eficientă în ceea ce privește echilibrarea sistemului emoțional. Aceasta se concentrează pe atingerea unui nivel ridicat de performanta și de succes în viață, prin eliminarea blocajelor emotionale care ne împiedică să ne atingem obiectivele și să ne dezvoltăm în mod optim.

Sesiunile de coaching Wingwave sunt conduse de un coach experimentat, care utilizează o combinație de tehnici de coaching, terapie EMDR (desensibilizare și reprocesare prin mișcări oculare) și exercitii de NLP pentru a ajuta clienții să-și regleze sistemul emoțional și să-și atingă obiectivele în mod eficient.

Wingwave Coaching este un coaching emoțional pe termen scurt. Metoda Wingwave a fost dezvoltată la mijlocul anilor ‘90 de către Dr. Cora Besser Siegmund și Dr. Harry Siegmund, ambii psihologi germani și formatori în management la Institutul Besser-Siegmund din Hamburg, Germania. Wingwave Coaching oferă instrumente eficiente pentru rezolvarea blocajelor emoționale, transformarea experiențelor trecute sau eliberarea de emoții anxioase cu privire la evenimentele viitoare care nu permit cuiva să trăiască în prezent.

Deoarece emoțiile tind să fie de natură magnetică, poate cel mai dificil dintre câmpurile magnetice de vindecat este, de fapt, corpul emotional. Aceste câmpuri magnetice de emoții, necesită un consum mare de energie pentru a fi detașate și, mai presus de toate, necesită determinare și practică consecventă.

Prin cele trei componente fundamentale ale sale, metoda Wingwave oferă oportunitatea de a accesa direct evenimentele inițiatoare care stau la baza răspunsurilor noastre neplăcute, permițând astfel deschiderea căii spre procesul de restaurare emotionala. Este o abordare puternică și eficientă care facilitează eliberarea emoțiilor negative și la transformarea lor în experiențe pozitive și beneficii pentru dezvoltarea personală și profesională.

“Orice as face
nu ma pot schimba!” - FALS

Cum funcționează Wingwave?

Această metodă se concentrează pe descoperirea și eliminarea blocajelor emoționale din trecut, cum ar fi traumele sau experiențele negative, care pot afecta abilitatea noastră de a ne concentra, de a lua decizii și de a avea relații sănătoase. De asemenea, ajută la reducerea stresului și a anxietății, permițând astfel persoanelor să fie mai calme și mai concentrate.

Este important să îți echilibrezi sistemul emotional deoarece acest lucru te va ajuta să ai o viață mai fericită și mai împlinită. Blocajele emoționale pot duce la tulburări de somn, probleme de concentrare, anxietate și depresie. Prin urmare, echilibrarea sistemului emoțional poate duce la o îmbunătățire semnificativă a sănătății noastre mintale și fizice.

În plus, echilibrarea sistemului emoțional poate îmbunătăți performanța la locul de muncă, în relațiile personale și în alte domenii ale vieții. Prin eliminarea blocajelor emoționale și prin dezvoltarea unui echilibru emoțional, putem fi mai eficienți și mai productivi, putem avea relații mai sănătoase și putem fi mai fericiti .

Prin urmare, necesar este să simți și să-ți exprimi emoțiile pe deplin, rămânând în același timp detașat și văzându-le dintr-o perspectivă diferită.

În ce situații pot beneficia de Wingwave?"

În aproape orice sferă a vieții:

De ce WINGWAVE?

Eficiență – nu este nevoie de sesiuni nesfârșite pentru a vedea rezultate. Scopul este de a elibera orice energie negativă rapid și fără durere în corpul nostru.

Eficacitate - efectele sunt imediat vizibile.

Control - cu ajutorul unui test muscular putem gasi sursa energiei negative, prin urmare putem evalua eficienta procesului.

Mulți dintre noi am crescut într-o cultură care promovează evitarea emoțiilor negative și a eșecului. Încă din copilărie, suntem învățați să ne reprimăm emoțiile și să ne concentrăm asupra eșecurilor. Dar ce se întâmplă atunci când întâlnim situații stresante în viață? Wingwave poate fi o soluție pentru a ne ajuta să ne reprogramăm gândurile și să gestionăm mai bine evenimentele stresante, indiferent de natura lor. Dacă simți că ești copleșit de emoții negative sau ai dificultăți în gestionarea stresului , poate fi momentul să încerci coachingul Wingwave.

Adesea avem prea puțină încredere în noi înșine și acest lucru ne face să ne sabotăm. Cu puțin ajutor, ne putem schimba percepția asupra lucrurilor și putem face loc pentru gânduri și emoții pozitive, care ne vor îmbunătăți dezvoltarea personală și încrederea.

Întreabă-te: Cine vei deveni după ce vei stăpâni aceste tehnici? Ai idee cum ai vrea să devii? Nu lăsa confortul status quo-ului să te împiedice să îți găsești adevăratul sine. Nesiguranța te poate împiedica să încerci, dar este sigur că nu te vei schimba fără curaj. Ai curajul de a dobândi o identitate nouă, sănătoasă și armonioasă și de a-ți croi drumul către cel mai bun sine.

Nu încerca să duci lumea pe umerii tăi, dar fă-ți viața mai ușoară prin alegerea gândurilor și acțiunilor potrivite."

Social Media

Dacă vrei să descoperi mai multe despre traseul pe care l-am parcurs și despre metodele de coaching pe care le aplic, mă poți găsi pe una dintre rețelele de socializare: