0769 615 737

Buna!

Ma numescAnca

De ceva timp am început să explorez noi metode și moduri de a vedea lumea. Scopul meu era simplu. Am vrut să capăt control asupra vieții mele și să învăț cum să fiu centrul universului meu. Am vrut să învăț să trăiesc viața. Am descoperit Wingwave, Medicina Energetică, Access Facelift și Access Consciousness. Folosind aceste tehnici, am reușit să recâștig controlul asupra vieții mele. Cea mai mare revelație a mea a fost că pot împărtăși aceste tehnici uimitoare și inspiraționale și celor care vor să îmbrățișeze viața cu bucurie.

Fiecare din noi are posibilitatea alegerii. Poți alege să te ajuți, să fii centrul tău. Aș dori să-ți împărtășesc cunoștințele, tehnicile și competențele mele. Pentru a fi ghidul tău, o busolă, o direcție...o lumină.

Despre filosofia mea

Calificările mele de pregătire

Calificările mele sunt în practica Wingwave Coaching, Access Consciousness, Energy Medicine, Access Facelift. Iar rolul meu este să te ghidez să eliberezi emoțiile negative pe care le-ai adunat și de care s-ar putea să nu fii pe deplin conștient. Metodele pe care le folosesc te vor ajuta să te reconectezi cu oamenii care contează pentru tine și să depășești obstacolele din trecut.

Filosofia mea de viata

„Am început să-mi trăiesc viața mai degrabă decât să exist.”

Am dezvoltat această filosofie de viață când am devenit conștientă de temerile mele și de modul în care evenimentele și sentimentele din trecut m-au împiedicat să evoluez. Am ales să nu mă las condusă de ele sau să repet aceleași tipare negative în viața mea. Am realizat că pentru a mă schimba, totul depindea de mine și eram singura care putea afecta schimbarea, aveam mijloacele de a o face și dacă îmi doream cu adevărat, puteam învăța să gândesc diferit. Am început să fac alegeri pentru a elimina toate constrângerile care mă împiedicau să-mi trăiesc viața în cea mai bună versiune a mea. Acum pot spune sincer că aleg viața în fiecare zi. Nu mă las condusă în propria mea călătorie; îmi aleg calea pentru propria mea călătorie. Aceasta este alegerea conștientă de a face pași pozitivi. Să participi la viață!

Album Foto

Social Media

Dacă vrei să descoperi mai multe despre traseul pe care l-am parcurs și despre metodele de coaching pe care le aplic în sesiunile de terapie cu pacienții sau , mă poți găsi pe una dintre rețelele de socializare: