0769 615 737

Access Consciousness

Sunteți obosit de ciclul interminabil de gânduri și emoții care vă împiedică să dormiți și să vă concentrați?

Căutați modalități de a vă dezvolta personal și de a vă depăși limitate mentale și emoționale?Atunci Access Consciousness ar putea fi răspunsul pe care îl căutați! Acesta este un sistem de dezvoltare personală care vizează să elimine blocajele care vă împiedică să trăiți o viață satisfăcătoare și împlinită. Cu ajutorul unor tehnici și instrumente specifice, Access Consciousness vă poate ajuta să vă eliberați de gândurile limitative și să vă deschideți la oportunități noi și mai mari. Indiferent dacă sunteți în căutarea unor soluții practice pentru problemele curente sau cum să vă dezvoltați spiritual, Access Consciousness poate fi exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă transforma viața într-una plină de posibilități.

Ca şi „conștiință” ești o ființă infinită, care este energie, spațiu și conștiință. Asta este ceea ce alcătuiește ființa noastră. Dacă am funcționa ca ființa infinită, energia, spațiul și conștiința care suntem cu adevărat, am avea o percepție infinită a cunoașterii, a ființei și a primirii energiei. Conștiința facilitează vizualizarea totalității fără judecată. Nu există separare, nu există părți separate, doar unitatea energiei. Totul în întregul univers este inclus în unitate și conștiință. Ca unitate avem o identitate care este diferită de a celorlalți sau diferită, de pildă, de cea a unui copac. Cu toate acestea, din punct de vedere energetic, suntem inseparabili de oricine sau de orice. Există energii diferite, dar totul este energie.

Beneficiile Access Consciousness pe scurt:

Access Bars este parte componenta puternica din cadrul Access Consciousness, care are capacitatea de a ne ajuta să eliberăm tensiunea, să reducă stresul și să ne simțim mai relaxați și mai liniștiti.

Clienții care au avut parte de sesiuni de Access Bars sunt în general foarte mulțumiți de experiență și raportează o gamă largă de beneficii, inclusiv: O stare generală de relaxare și liniște, chiar și după o singură sesiune. Reducerea nivelului de stres și anxietate O mai mare claritate mentală și capacitatea de a lua decizii mai bune. Îmbunătățirea somnului și a nivelului de energie. Îmbunătățirea relațiilor și comunicării cu cei din jur. Îmbunătățirea stării de sănătate fizică și vindecarea unor afecțiuni cronice.

Mai mult, mulți raportează că sesiunile de Acces Bars i-au ajutat să se elibereze de traume, anxietăți și blocaje emoționale care i-au împiedicat să-și atingă potențialul maxim. Aceste experiențe pozitive îi determină pe mulți să revină pentru mai multe sesiuni și să recomande Access Bars prietenilor și familiilor.

Access Consciousness te inspiră să înțelegi energiile care te înconjoară și care există în universul nostru. Instrumentele din Access Consciousness sunt concepute pentru a fi practice, eficiente și eficace. Cu cât folosești mai mult instrumentele combinate cu conștientizarea ta, cu atât te simți mai confortabil cu schimbarea și cu atât poți începe schimbarea energiilor tale și poți crea armonie.

Situatii care necesita vindecare

Cele mai comune situații care pot provoca blocaje emoționale sau emoții nerezolvate sunt:

Dacă simți că ești blocat în viață și că nu ai atins potențialul tău maxim, Access Consciousness iti oferă instrumente și tehnicile necesare pentru a depăși aceste obstacole și a ajunge la viața împlinită și fericită pe care o meriti. Imagineaza-ti cum ar fi să trăiești cu mai multă ușurință și bucurie? Pana nu vei încerca, cum vei afla dacă acest lucru este potrivit pentru tine?

Descoperă-ți energia, schimbă-ți percepția, restructurează-ți energia.

Social Media

Dacă vrei să descoperi mai multe despre traseul pe care l-am parcurs și despre metodele de coaching pe care le aplic, mă poți găsi pe una dintre rețelele de socializare: